Легендарна "ВІА Гра" повернулася на сцену в оновленому складі, випустивши нову пісню під назвою "Я полюбила монстра". Музику до треку написав Костянтин Меладзе у співавторстві з Ольгою Меганскою.

У знаменитому тріо знову відбулися кадрові зміни. Коллектив покинула спочатку Міша Романова, потім - Анастасія Кожевникова. Костянтин Меладзе взяв замість них в групу Уляну Синецьку і Ольга Меганську.

"Надихаючий початок покладено. І ми готові працювати для ВАС! Співати для ВАС! І жити на сцені тільки для ВАС! Спасибі Костянтину за цей шанс. Дякую за пісню. Тепер це Наша пісня. І трошки моя", - написала Ольга в соцмережі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто відзначити, що нове тріо виглядає не менш ефектно.

Раніше повідомлялося, що зоряна пара Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої все частіше з'являється на спільних фото, відкрито демонструючи свої стосунки, що до недавнього часу намагалися не робити.

Довгий час Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе приховували від усіх свої відносини. І хоча зараз також не поспішають заявляти, що вони разом, і все ж демонструють це час від часу.

Тому не дивно, що спільні фотографії, якими закохані, хоч і не часто, але все ж діляться в соцмережах, відразу ж збирають безліч коментарів.

Наприклад, днями у своєму блозі 39-річна екс-учасниця групи ВІА Гра Альбіна Джанабаєва поділилася загальним фото з 53-річним Валерієм Меладзе, зробленим в машині.

На новому селфі Альбіна щасливо посміхається, позуючи разом з Валерієм. А судячи з того, що на задньому фоні видно пальми, швидше за все, закохані зараз відпочивають у теплих краях.

"Гарячий привіт від нас з @meladze.ru", - написала Альбіна.

Нагадаємо, Брежнєва показала фото з донькою-красунею.

Як повідомляв Знай.ua, Седакова заявила, що пережила одну з найбільш ганебних речей у житті.

Також Знай.ua писав, Седокова на весь світ розтрубила про зраду чоловіка.