Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який днями засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве селфі з пишногрудою моделлю. На знімку, який Потап опублікував у своєму Instagram, він позує в компанії світловолосої дівчини з величезним декольте і стрічкою "Міс Земля Венесуела".

Зазначимо, що менш, ніж за добу фотографія зібрала понад 20 тисяч лайків і безліч захоплених коментарів від шанувальників. Судячи з геолокації, Олексій Потапенко зустрів біляву красуню в аеропорту Маямі. До речі, шанувальники поцікавилися, чому це "Міс Земля Венесуела" з'явилася в такому вигляді в аеропорту. В коментарях також пропонують Потапу "замутити з нею".

"Забери її в Україну", "Замути з нею", "А вона прямо в аеропорту так ходить?", "Потап, твоя Настя найкраща", "Потап, як завжди красавелла", "Це вам не міс Україна", "Льоша, бери на підтанцьовку", "Ох і міс", "Задоволений як березневий кіт", "Оце так баба", "Настя красивіша", - пишуть фолловери Олексія Потапенка в коментарях до селфі.

Раніше повідомлялося, що Потап і Настя запалюють в Майамі, подалі від очей українських шанувальників. Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий під ім'ям Потап, публікує на своїй сторінці в Instagram фотографії з сонячного Маямі, що в американському штаті Флорида. Тим часом фото з цього ж місця демонструє і його колега по сцені Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що в засобах масової інформації з'явилося і спільне фото зоряного дуету з геолокацією Майамі. Це наштовхує шанувальників на думки про те, що Потап і Настя не просто друзі і колеги. Багато хто вважає, що незважаючи на творчу паузу в дуеті, зірки мають більш близькі стосунки. Хоча і Настя Каменських, і Олексій Потапенко одностайно заперечують такі чутки.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.