Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube, поділилася з шанувальниками милим знімком зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим. На фото подружжя мило посміхаються, а в підписі Маша вітає всіх з Днем посмішки.

"Сьогодні Всесвітній День Посмішки! З цього приводу у мене для вас два важливі повідомлення. За статистикою, жінки посміхаються частіше за чоловіків! Доведено – якщо посміхнутися людині, то вона обов'язково посміхнеться вам у відповідь! Так що нам з вами є чим сьогодні зайнятися #явважаю. І від цього, як вчила стародавня народно-дитяча пісня, «стане всім світліше», - написала телеведуча.

Зазначимо, що на чорно-білому фото Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв позують в тому ж вбранні, в якому відвідали прем'єру української комедії "Скажене весілля", яка відбулася у четвер, 4 жовтня. Швидше за все фото було зроблено саме в столичному кінотеатрі "Київська Русь", де проходила презентація стрічки.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Маша Єфросиніна поділилася секретом розкішного волосся. Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна є прикладом для наслідування для багатьох дівчат. Вона не тільки турботлива мати, любляча дружина, але й успішна телеведуча, початківець-блогер, посол ООН і просто красива жінка.

Крім бездоганної фігури і ідеальної шкіри, у Маші розкішне, довге і сяюче волосся, якому можуть позаздрити багато жінок. На YouTube-каналі ведучої з'явилося відео, в якому вона ділиться секретами догляду за волоссям, яких Єфросиніна дотримується не один рік. Але Маша не була б Єфросиніною, якщо б не присмачила свої поради фірмовим гумором. "Як я доглядаю за волоссям? Я просто його мою!", - пожартувала зірка.

Нагадаємо, Єфросиніна оцінила свій виступ на шоу "Танці з зірками".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.