Всесвітньо відома топ-модель російського походження Наталя Водянова завжди відрізнялася своєрідним почуттям стилю. Багатодітна мати і успішна модель часто тішить своїх шанувальників новими фотографіями в Instagram. Але в цей раз Водянова спантеличила фоловерів своїм вбранням.

Модель з'явилася в закуліссі Тижня моди в Парижі в дуже строкатому образі. Наталія постала перед публікою у дивній куртці, яка більше схожа на річ, знайдену в бабусиній скрині. Також звертають на себе увагу довгі шкіряні чоботи, які сягають майже до стегон. Зачіска Водянової також залишає бажати кращого. До того ж на обличчі моделі дуже втомлений вираз, який остаточно псує і без того дивний вигляд манекенниці.

При цьому в підписі до фото Наталя Водянова заявляє, що саме так виглядають щасливі люди. Але, швидше за все, модель іронізує. "Так виглядає абсолютно щаслива людина: тиждень моди підійшов до завершення", - написала вона.

До речі, на другому фото в тому ж дивному вбранні Водянова зображена разом зі своїм коханим Антуаном Арно. На знімку обидва посміхаються і тут модель виглядає вже не так похмуро, як на першому фотознімку.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Відзначимо, що напередодні в засобах масової інформації з'явилися фотографії Водянової і Арно на коктейльній вечірці в кулуарах Тижня моди в Парижі. Для світського виходу Наталія вибрала брючний костюм кольору хакі. Образ модель доповнила темно-синьою сумочкою. Крім Водянової і Арно гостями заходу стали багато моделей та дизайнери, в числі яких були Вікторія Бекхем, Белла Хадід, Розі Хантінгтон-Уайтлі, Сінді Кроуфорд, Кендалл Дженнер, Карлі Клосс і багато інших.

Нагадаємо, Водянова розповіла про особисту трагедію в родині. Наталя Водянова розповіла про свою особливу сестру Оксану. У дівчини глибокий аутизм і ДЦП.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Водянова вразила фото з сином. Спільний знімок моделі зі старшим сином сильно здивував фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Водянова "втратила" груди і талію, фанати ридають.