Відома українська співачка і тренер гумористичного шоу "Ліга сміху" Оля Полякова ніжно привітала молодшу доньку Алісу з Днем народження. Співачка виклала у своєму Instagram відеоролик з фотографіями і відео своєї доньки під веселу пісеньку.

"Моя лялечка з днем і народження! Яка ти мила, красива, спритна, а ще безстрашна! Люблю! Пишаюся! Будь щаслива моя кішечка!", - ніжно написала зіркова мама у підписі до відео.

Шанувальники бурхливо відреагували на таку публікацію зірки і приєдналися до привітань маленької Аліси.

"Вітаю вашу карамельку з днем народження", "З днем народження, крихітко!", "З днем народження, щастя і будь красивою як твоя мама", "Ольга! Вітаю вас і вашу доньку з днем народження! Бажаю вам, дівчата, бути завжди красивими, добрими душею. Щоб завжди вас оточувала любов. Здоров'я міцного бажаю вам завжди", "Яка щаслива дитина! Їй міцного здоров'я і щастя безмежного!", - пишуть шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Полякова з доньками Машею і Алісою

Раніше повідомлялося, що Полякова звернулася до слуг народу. Відома українська співачка і тренер гумористичного шоу "Ліга сміху" Оля Полякова різко відреагувала на відео про те, як народний депутат обматюкав журналіста. Після перегляду цього ролика поп-діва української естради записала відеозвернення до слуг народу. Ролик вийшов дуже емоційним і різким.
Шанувальники співачки в коментарях також бурхливо відреагували на відеозвернення Олі Полякової. І ось що вони пишуть:

"Олечка, правильно все сказали", "Молодець, Полякова", "Оля, ви суперова", "Розумниця Олечка, абсолютно з вами згодна", "Ольга сказала, як є, а чого мовчати, якщо таке відбувається, ми ніколи не були людьми для депутатів", "Вони думають, що вони з іншої планети, виродки одним словом", "Молодець. Таких би людей побільше".

Нагадаємо, у Полякову прямо на сцені вселився диявол, інакше як пояснити таку позу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.