Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка активно будує кар'єру на російському телебаченні, і яка вже на останніх термінах вагітності, не сидить без діла. Замість законної декретної відпустки телезірка продовжує працювати і знімати нові випуски свого шоу на російському телеканалі "П'ятниця".

На сторінці Регіни Тодоренко в Instagram з'явилося свіже фото, у підписі до якого телеведуча закликає всіх до перегляду нового випуску свого шоу. На фотографії Регіна в одній руці тримає телефон біля вуха, а другою притримує свій величезний живіт. При цьому на обличчі зірки дуже схвильований вигляд.

Шанувальники занепокоїлися станом артистки, адже їй ось-ось народжувати, а вона продовжує посилено працювати. Але більше всього фоловерів турбує, кого ж чекає їх улюблениця – хлопчика чи дівчинку. А деякі навіть припустили, що Регіна Тодоренко народить двійню.

"Регіночка, Вам дуже личить пузіко! Здоров'я Вам і малюкові!", "Вагітність прикрашає жінку", "Регіночка, бережіть себе! Більше відпочивайте!", "Регіночка, напевно буде двійня", "Ти така мила з животиком. Мілашка", "Хто народиться цікаво? Напевно, хлопчик", - пишуть захоплені підписники у коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше повідомлялося, що вагітна Тодоренко на підборах заспівала "блатняк". Регіна Тодоренко, яка все частіше з'являється в російській зірковій тусовці, опублікувала у своєму Instagram цікаве відео. В ролику можна побачити величезний живіт знаменитості, а ще вона виконала відому пісню в стилі "блатняків". Схоже, знаменитість впевнена, що вагітним жінкам — можна все.

Тодоренко поділилася з шанувальниками відео, в якому з'явилася у відвертій сукні і босоніжках на високих підборах. На кадрах ми бачимо, що майбутня мама запально заспівала і станцювала, чим викликала бурю емоцій у своїх підписників.

Нагадаємо, Тодоренко у рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тодоренко розповіла, чому "розійшлася" з Топаловим.