Відомий російський співак Сергій Лазарєв, якому приписують романтичні стосунки зі скандальною українською співачкою Ані Лорак, опублікував у своєму Instagram забавний відеоролик. На відео співак під веселу музику прибирає в будинку, при цьому енергійно танцюючи разом з пилососом.

Очевидно, що це постановочне відео і знімалося спеціально, але починається воно тим, що Лазарєва ніби застукала хатня робітниця за непристойними танцями з пилососом.

"Коли застукали під час репетиції нової танцювальної програми. Відпрацювали з @dyson чисто і з першого разу! P. S. Всі заощаджені на прибиранні кошти підуть на нові іграшки для Микитки", - підписав відеоролик Сергій Лазарєв. А фолловери взялися коментувати веселе відео.

"Виглядає як реклама пилососа – Lazarev-2000Turbo", "Я теж так прибираю вдома", "Ось реклама добралася і до Лазарєва", "Скільки креативу", "Класний ролик і реклама пилососа, теж користуюся – супер річ", "Дякую за підняття настрою в ці похмурі дні", "Прям відразу захотілося прибирати", "Класне відео вийшло. Не типова шаблонна реклама", "Лазарєв пилосос рекламує чи себе?", - пишуть шанувальники артиста.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

І хоча відео рекламне, це не завадило йому зібрати майже 350 тисяч лайків і півтисячі коментарів.

Раніше повідомлялося, що шанувальники в шоці від палкого поцілунку Топалова і Лазарєва. Співак Влад Топалов виклав у своєму Instagram зворушливу фотографію з колишнім учасником дуету Smash! Сергієм Лазарєвим. Дружній поцілунок музикантів супроводжується емоційним коментарем Топалова.

Буквально за кілька днів фотографія набрала більше 60 тисяч лайків і безліч захоплених коментарів підписників. Фолловери артиста радіють за свого кумира, за те, що йому вдалося знайти такого друга і пронести цю дружбу через багато років і обставини.

Нагадаємо, Сергій Лазарєв розповів історію свого життя в одному кліпі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що син Лазарєва начудив на дні народженні Пугачової, батьку стало не по собі.

Також портал "Знай.uа" писав, як змінилися шалено популярні колись Топалов і Лазарєв.