Не всі знаменитості отримали визнання і славу з легкої руки. Багатьом довелося неабияк попотіти заради цього. Мало хто замислювалися над тим, що успішні і знамениті теж переживали в шкільні роки цькування і кпини від однолітків, але навіть незважаючи на це змогли домогтися приголомшливого успіху.

Джулія Робертс

У підлітковому віці у акторки була купа комплексів. Вона була досить худорлявою, навіть незграбною. Крім того, у Робертс був поганий зір, тому вона завжди носила окуляри. Через все це у дівчинки впала самооцінка, до чого, звичайно ж, доклали руку і її однокласники. Вони постійно дражнили її, ображали, критикували зовнішність.

Голлівудській красуні вдалося полюбити свою зовнішність, лише коли вона побачила себе на екрані в кіно.

Джессіка Альба

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Альба дуже часто хворіла в дитинстві. Через постійні хвороби їй доводилося пропускати школу. Дівчинка почала відставати по всім предметам. Крім того, Джессіка росла в бідній родині, через що її завжди дражнили однокласники.

Однолітки називали Альбу тупицею, нездатною дурепою, знущалися. На перервах вона тікала в кабінет до шкільної медсестри, щоб не чути обзивательств однокласників.

Крістіан Бейл

Майбутній Бетмен в дитинстві сам потребував супергероя, адже його ображали однокласники і сусідні хлопчаки. Його били ногами, кулаками і палицями, а Крістіан не міг дати відсіч кривдникам.

Вайнона Райдер

Райдер була в дитинстві дуже слабкою і худою дівчинкою, до того ж, сташной скромницею. Її часто використовували ровесники як м'яч для биття.

Одного разу її побили майже всім класом, навіть довелося накладати шви. Адміністрація школи вчинила дуже дивно — буллерів навіть не покарали, а ось Вайнону виключили зі школи.

Том Круз

Через жорстоких однолітків Тому Крузу довелось змінити 14 шкіл. У нього були проблеми з навчанням через дислексію, тому вчителі на нього майже не зважали, а однокласники знущалися і били.

Нагадаємо, раніше ми писали про найбільш некрасивих дітей знаменитостей.

Раніше портал "Знай.uа" писав про зірок, які втратили все після пластики.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що вчитель демонстративно побив першокласника.