На днях стало відомо, що знамените подружжя Бекхемів прийняло рішення розлучитися зі своїм величезним особняком. 43-річний Девід Бекхем та його 44-річна дружина Вікторія розлучаються з шестикомнатным будинком в Беверлі-Хіллз, якого вони набули у 2007 році відразу після того, як футболіст уклав контракт з клубом " Лос-Анджелес Гелаксі (LA Galaxy) на 250 мільйонів доларів. Про це повідомили зарубіжні ЗМІ.

Будинок виставили на продаж вже за 33 мільйони доларів. В особняку площею понад 1 200 квадратних метрів, є шість спалень, дев'ять ванних кімнат, басейн, бібліотека, кінотеатр, музична кімната.

В особняку, де зоряна пара з дітьми прожила цілих 11 років, є все для розваг та дозвілля. Територія обнесена кованими залізними воротами, які забезпечують додаткову безпеку мешканцям будинку.

Як передають західні ЗМІ, вже навіть знайшовся охочий придбати розкішний будинок, однак його ім'я поки не розголошується. Причина продажу особняка досить-таки проста - практично весь час зоряне сімейство проводить в Лондоні, саме в Англії зараз проживають і навчаються їх діти, а будинок у Беверлі-Хіллз стоїть без діла.

Хто саме тепер буде жити в зоряному особняку, в ЗМІ не уточнюється.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зазначимо, Девід та Вікторія Бекхем живуть разом вже майже два десятиліття, виховують чотирьох дітей і незмінно справляють враження ідеальної пари.

Нагадаємо, Вікторія Бекхем, яка нещодавно в паперовому пакеті святкувала ювілей свого бренду, в черговий раз шокувала шанувальників новим знімком.

Як повідомляв портал "Знай.uа", син Вікторії Бекхем, 19-річний Бруклін Бекхем, опублікував в Instagram фото своєї матері, яке викликало гучний скандал. На знімку 44-річна Вікторія сидить на стільці, прикрившись рушником.

Також "Знай.uа" писав, світська левиця Вікторія Бекхем нещодавно показала в Instagram цікаве селфі з мінімальною кількістю макіяжу. Так, знаменитість у всю готувалася до святкування 10-річчя співпраці з британським виданням культового глянцю Vogue.