У четвер, 4 жовтня, в Києві відбулася прем'єра української комедії "Скажене весілля". Показ відбувся в столичному кінотеатрі "Київська Русь". Захід відвідало чимало українських селебрітіз.

Комедія "Скажене весілля" – це український повнометражний фільм, режисера Влада Дикого і дебют відомого українського шоумена Юрія Горбунова в якості продюсера. У фільмі знімалися Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян і Олександр Бегма.

Крім професійних акторів, у стрічці знялися українські зірки, такі як, Олексій Потапенко, Олег Вінник, Монатік і сам Юрій Горбунов. Стрічка вийшла в український прокат 4 жовтня 2018. А телевізійна прем'єра відбудеться на телеканалі "1+1".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Треба сказати, що Юрій Горбунов, як справжній продюсер стрічки почав активно піарити фільм на своїй сторінці в Instagram. Так за останні кілька днів телеведучий зробив безліч фотографій з прем'єри з гостями заходу і акторами, які зіграли в комедії. І якщо раніше на сторінці Горбунова нові знімки з'являлися приблизно по 1-2 в день, то з моменту прем'єри фільму їх вже близько десятка, а минуло всього три дні.

Таке "божевілля" Юрія Горбунова цілком виправдане, адже чим більше людей дізнаються про фільм, тим більша ймовірність, що вони стануть його глядачами. Так і шанувальникам телеведучого приємно спостерігати безліч нових фотографій на сторінці Юрія.

Раніше повідомлялося, що дружина Горбунова Катя Осадча прийшла на прем'єру свого фільму в образі нареченої. Телеведуча наділа елегантну білосніжну сукню, яку доповнила кокетливим капелюшком. У своєму Instagram Катя Осадча опублікувала фото, на якому позує разом з Юрієм Горбуновим. У підписі до фото телезірка запрошує своїх шанувальників подивитися комедію "Скажене весілля", як це зробила вона.

Нагадаємо, Осадча в образі нареченої зробила приємно Горбунову.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Горбунов порадував шанувальників новим знімком з сином Іваном.

Також портал "Знай.uа" писав, що священик Потап і принц Винник знялися в божевільній комедії "Скажене весілля".