Дружина відомого російського співака Валерія Меладзе, колишня вокалістка поп-групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва похвалилася новою фотографією, на якій вона зображена без бюстгальтера.

Пікантне фото з оголеними грудьми співачка виклала в Instagram.

"#осеннеенастроение #кадр #50оттенковсерого", — підписала фото Джанабаєва.

На відвертому знімку в сірих тонах Альбіна зображена в брюках і розстебнутому плащі на голе тіло. Віддані шанувальники накинулися на співачку з хвилею критики через відсутність білизни на Джанабаєвій.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Навіть незважаючи на те, що Джанабаєва сфотографувалася в дуже пікантному образі, шанувальники в коментарях дорікнули жінці за неприродності та надмірну любов до фотошопу.

"Навіщо стільки фотошопу? Ви і так гарна, а тут і впізнати складно", "Все одно безталанна і некрасива", "Невдала поза – розпущеної жінки", — журяться фанати в коментарях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зіркова пара Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої все частіше з'являється на спільних фото, відкрито демонструючи свої стосунки, що до нещодавнього часу намагалися не робити.

Довгий час Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе приховували від усіх свої відносини. І хоча зараз також не поспішають заявляти, що вони разом, і все ж демонструють це час від часу.

Варто нагадати, що зоряна пара Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої не часто потрапляють під приціл фотокамер. А "застукати" подружжя за спільним відпочинком – абсолютно рідкісна річ для соцмереж. Але на цей раз 39-річна Альбіна сама вирішила викласти в мережу кілька затишних домашніх фото з відпочинку на яхті під Москвою.

Для того, щоб відчувати себе максимально комфортно поруч з коханою людиною і відпочити як слід, Альбіна прийняла рішення не псувати своє обличчя косметикою. Для фото на пам'ять пара взагалі позувала в халатах.

Нагадаємо, Меладзе хоче стати ближче до хачапурі і провину.

Як повідомляв Знай.uа дружина Меладзе збентежила нарядом Берлін.

Знай.uа писав, Джанабаєву прокляли за "угон" Меладзе.