Актори Міла Куніс і Ештон Катчер у шлюбі вже понад 5 років, але пристрасть між подружжям не згасла. Днями в Мережі з'явилися фото, де пара пристрасно цілується на публіці.

Акторська пара Ештон Катчер і Міла Куніс разом вже 6 років. Пара виховує двох дітей: чотирирічну дочку Уайетт і однорічного сина Димитрія. Незважаючи на все це, Міла і Ештон дуже люблять один одного. Їх відносини не втратили ні краплі романтики і вони всі також щасливі разом.

днями папараці стали свідками публічного поцілунку Катчер і Куніс, коли пара прогулювалася по одній з вулиць Лос-Анджелеса.

Дівчина була одягнена в чорно-білу кофту з Міккі Маусом і світлі джинси. Ештон вибрав для прогулянки джинси і зелену сорочку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Хочемо нагадати, що актори познайомилися на знімальному майданчику телесеріалу "Шоу 70-х" більше 20 років тому. Але офіційно почали зустрічатися в 2012 році, а вже в 2015 стали чоловіком і дружиною.

Раніше повідомлялося, що голлівудська актриса українського походження Міла Куніс розповіла про виховання своїх дітей.

В ефірі Entertainment Tonight Куніс заявила, що вона і її чоловік Ештон Катчер приділяють вихованню дітей весь вільний час. Зіркова пара намагається виховати "не покидьків".

"Ми не збираємося ростити покидьків. У світі їх і так достатньо. Нам не треба робити свій внесок. Але, знаєте, є і приємні люди", - заявила актриса.

Куніс і Катчер займаються з дітьми самими різноманітними вправами і розвагами. Актриса майже все знає про материнство і готова написати книгу для молодих батьків.

Також писали, у ЗМІ не вщухали чутки про розлучення однієї з найулюбленіших зіркових пар Голлівуду. Міла Куніс і Ештон Катчер ніяк не коментували розставання, чим ще більше провокували чутки.

Однак під час появи на прем'єрі фільму "Шпигун, який мене кинув", яка відбулася в рамках кінофестивалю CinemaCon-2018, Міла поотровенничала з журналістами не тільки про фільм, а ще й про особисте життя.

Нагадаємо, сукня підвело Мілу Куніс в самий відповідальний момент.

Як раніше повідомляв Знай.иа, Міла Куніс розповіла, ким не будуть її діти.

Знай.иа повідомляв, що Міла Куніс розсекретила всю правду про життя з Катчером.