Запроданка Анна Седокова насилу влізла в латексний костюм для виступів і відвідала вечірку Playboy в Сочі. Співачка, на її думку, втерла ніс кожному артисту в цьому місті.

Про це Седокова повідомила публікацією в Instagram.

Анна зазначила, що честь виступати на вечірці журналу випала саме їй, хоча виступити на ній мріяв кожен артист-чоловік в Сочі. Крім того, жінка анонсувала можливу зйомку в популярному чоловічому виданні.

"Було чарівно! А може бути знімемо, щось красиве разом? Ви б хотіли побачити нашу нову зйомку?", - пише Седокова.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

При цьому фанатів більше збентежив одяг оточуючих Анну дівчат, ніж майбутні барвисті знімки. Фолловери звернули увагу, що одяг на зайчиках Playboy виглядає пом'ятим і одягненим не за розміром. Та й у самої співачки топік ледь тримається на грудях.

"Ну і дівки навколо вас, красивіше не знайшлося! Анна ви звичайно явно виділяєтеся", " Ти чудово виглядаєш!", "А що з костюмами у зайчиків? Пом'яті мішки... 🤷♀️ Ганна як завжди красуня 😍", " ви прекрасні на всіх фото🔥", - коментують фанати.

Раніше запроданка Анна Сєдокова показала своїм шанувальникам, як готується до зустрічі зі своїми подружками. І далеко не всі пораділи за співачку.

Сєдокова вирішила "вбити двох зайців" одним постом. Розповіла про те, що збирається з подружками вночі танцювати до втрати свідомості і заодно зробила рекламу московського салону краси, де, по всій видимості, їй наростили волосся.

Нагадаємо, Седокова пішла у відрив, забувши про дітей. Сєдокова похизувалася підготовкою до п'ятничної тусовці.

Як повідомляв "Знай. ua", Седокова заінтригувала новим романом. Анна Седокова вирушила на Кіпр і здається, зараз нарешті щаслива.

"Знай. ua" писав, щоедокова знову в пошуках залицяльника. Анна Седокова чесно розповіла про жахливу рису характеру.