Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк не перестає радувати фанатів новими фото та ділитися своїми успіхами на поприщі шоу-бізнесу.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Днями телеведуча поділилася з шанувальниками новим знімком, який опублікувала на своїй сторінці у Instagram.

На знімку Нікітюк постала у ефектному образі: чорній шкіряній міні-спідниці, колготках у горошок, червоній водолазці з пікантними відкритими плечима, розшитими чорним пір’ям, і в стильному червоному пальто у велику клітку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Телеведуча поділилася з фанатами радісною новиною:

“Друзі !! Сьогодні мене поставила на ноги новина про те що наша програма # Хто зверху Лідер !!! Я так рада, бути частиною успішного проекту! Здавалося б, після улюбленої програми # орел і решка про успіх можна було і забути! Але ж ні! Тепер я впевнена, що завжди потрібно йти вперед! і приймати усі виклики! Побільше працювати і все вийде! Спасибі, вам дорогі друзі, що ви з нами! з нашою командою!", - написала телеведуча.

Підписники одразу ж взялися активно коментувати не тільки новину, якої поділилася Леся, але і її вбрання.

“Ти розумниця !!! Я в тебе вірю! Перемог тобі, Лесюня!”, “Леся ти супер … поважаю”, “Леся !!! Ти просто чарівна, а це спідничка тобі дуже личить”, “Перебір точно, але круто “,” Супер стильно і сміливо! Горохи і клітини – це оригінально “,” Lady in red “,” Леся не в вечірніх сукнях, а в звичайному одязі виглядає краще “,” Нижче голови дивишся – жінка вамп, дивишся на обличчя – сонячний ангел. Ну як це можна пов’язати? “,” Образ дуже хороший, але дірка на плечі все псує, треба б зашити “,” Богиня, фея, полум’яна красуня! “,” Леся, не перегрів, жовтень все таки “,” ти така краля! Тобі все йде будь завжди запальничка“, – пишуть фоловери.

Нагадаємо, популярна українська телеведуча Леся Нікітюк захворіла. Про це зірка написала в соцмережі.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

"Good morning! О, Бог сонця Ра! Дай мені промінь світла...лежу з температурою, горло, ніс... Але я сильна! Так!!! Я виживу...I will survive!!!", - написала телеведуча на своїй сторінці в Instagram.

Як писав раніше Знай.ua, відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк


Також Знай.ua писав про те, що, крім феєричної участі в проекті "Танці з зірками", зіркова Леся Нікітюк не перестає вести популярне шоу "Хто зверху?", на "Новому" каналі.