Популярна українська співачка і зірковий тренер проекту "Голос країни" Тіна Кароль активно веде свою Instagram-сторінку і кожен раз підкорює серця шанувальників жіночними знімками. Однак цього разу артистка вирішила продемонструвати фоловерам свої пишні груди, чим шокувала багатьох шанувальників.

Так, Кароль опублікувала відверту фотографію в своєму профілі в Instagram, на якій показала практично оголені груди в глибокому декольте.

При цьому зірка в підписі до опублікованого знімку написала, що це просто "кокетливий кадр".

"Ось такий кокетливий кадр у мене є! Кажуть, жінки такі непостійні;) Це не так!.. Ми постійні у своєму кокетстві!" — написала Тіна.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто відзначити, що більшість шанувальників було обурено тим, як ніжний образ співачки буквально переріс у порнографію. А деякі вважали, що знімок надміру вульгарний.

"Ох нічого собі. Що ж буде далі?", "У мене відняло дар мови", "Нічого собі дівка", "Тіна, я пишався тобою до 2016 року, а потім ти стала куркою", "Жінки з браком розуму, списують все на кокетство", "Кокетливий??? Я б сказала вульгарний", "Як би, вульгарно. Що для вас не властиво", — пишуть розчаровані фанати.

Знайшлися і ті підписники, які залишилися в захваті від шикарних форм артистки і буквально засипали коментарі компліментами на її адресу.

"Ви – сама Величність!", "Як завжди чарівна", "Краса", "Тіна, ти вогонь", "Красуня", "Воу-воу, легше", "Це Божество чистої води, люблю. Спасибі", — пишуть шанувальники.

Тіна Кароль

Нагадаємо, що Тіна Кароль продемонструвала свій знімок із нової фотосесії в Instagram. На фотографії вона дивиться в камеру, в кадрі тільки її обличчя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль вирішила продемонструвати, які вправи вона робить для підтримки свого тіла у формі. Відео було опубліковано на сторінці фан-групи співачки.

Також портал Знай.uа писав, що фото Тіни Кароль вивернули всіх шанувальників навиворіт.