Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила підняти собі настрій і приміряла корону. Так, Аніта виклала красиве селфі і запропонувала фанатам зіграти в невелику гру.

"А у вас буває такий настрій ? 😂😂 і причин не потрібно😅Пропоную гру для підняття настрою на весь день 💃🏼💃🏼 Пишемо своє ім'я і на першу букву пишемо будь-який прикметник відповідний собі! Аніта - Афігенна 😂😂😂", - поділилася емоціями Луценко. Фолловери одразу ж взялися коментувати побачене: "Ну, королева!!!! Розумниця!", "Даша - дурочка (блін тільки одне прийшло в голову)", "Євгенія - е..анутая, а що ще Є?", "Алла - абалденная 😘", "Ольга-Оторвана😜😜люблю життя 👌😉🌈", "Звісно, 14 днів без солодкого, який тут буде настрій!))", "Корона не впаде з гарної дівчини!!! ❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.