Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новими фото у відвертому образі. Знімок співачка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram.
Ще недавно за лаштунками шоу "Танці з зірками" Дорофєєва постала в образі пристрасної блондинки, чим дуже здивувала шанувальників. Тепер же співачка приміряла лук жінки-вамп з чорними губами і в строкатій толстовці. На фотографії в зухвалому луці Надя позує у відповідній позі.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати нове фото своєї улюблениці.

"Ти прекрасна. І я дуже чекаю нових пісень Время и Стекло", "Ти моя найулюбленыша співачка також, як і група Время и Стекло", "Надюша, як завжди класно виглядаєш", "Красуня", "Надя, ти прекрасна", "Ти найкраща. Я твої пісні кожен день слухаю", "Ти в цій кофті просто вогонь! Ти така гарна й мила! Ми всі чекаємо нову пісню!", "Колір настрою чорний", "Колір настрою Надя", "А Наді підходить чорний колір", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Зазначимо, що за кілька годин після публікації новий знімок Наді Дорофєєвої зібрав майже 100 тисяч лайків і сотні коментарів. Що говорить про величезну армію шанувальників співачки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Дорофєєва повеселилася в компанії відв'язних дівчат. Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новими фото у компанії учасниць гумористичного колективу "Трио разные и ведущая". "Сьогодні літній кубок Ліги сміху! Я виступала з неймовірно крутими дівчатками "Трио разные и ведущая"! Не пропустіть сьогоднішній випуск буде круто", - написала Надя Дорофєєва в підписі до світлини. Треба сказати, що знімок, зроблений за лаштунками гумористичного шоу "Ліга сміху", вийшов досить яскравим і милим.

Нагадаэмо, живіт напівголої Дорофєєвої викликав безліч суперечок.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.