Всесвітньо відома топ-модель російського походження Наталя Водянова завжди відрізнялася своєрідним почуттям стилю. Багатодітна мати і успішна модель часто тішить своїх шанувальників новими фотографіями Instagram. В цей раз Водянова постала перед численними шанувальниками в строгому брючному костюмі кольору хакі і анонсувала жіночий саміт «let's Talk» 25 жовтня.

З підпису до фото стає ясно, що Наталя збирається виступити на саміті про жіноче здоров'я. Він відбудеться 25 жовтня в турецькій Анталії. За словами моделі, на саміті також будуть присутні політики, впливові люди, підприємці та активісти, які прагнуть підняти ці важливі обговорення на глобальному рівні.

Що стосується фото, то на ньому Наталія Водянова постала сидячи на високому кріслі в зухвалій позі. Свій образ модель доповнила нюдовим макіяжем і масивними сережками. Волосся дівчина зібрані в стриманій укладці набік.

Раніше повідомлялося, що Водянова з "покерфейсом" вийшла в люди у дивному вбранні. Модель з'явилася в закуліссі Тижня моди в Парижі в дуже строкатому образі. Наталія постала перед публікою в дивній куртці, яка більше схожа на річ, знайдену в бабусиній скрині. Також звертають на себе увагу довгі шкіряні чоботи, які сягають майже до стегон. Зачіска Водянової також залишає бажати кращого. До того ж на обличчі моделі дуже втомлений вираз, який остаточно псує і без того дивний вигляд манекенниці.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При цьому в підписі до фото Наталя Водянова заявляє, що саме так виглядають щасливі люди. Але, швидше за все, модель іронізує. "Так виглядає абсолютно щаслива людина: тиждень моди підійшов до завершення", - написала вона.

Нагадаємо, Водянова розповіла про особисту трагедію в родині. Наталя Водянова розповіла про свою особливу сестру Оксану. У дівчини глибокий аутизм і ДЦП.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Водянова вразила фото з сином. Спільний знімок моделі зі старшим сином сильно здивував фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Водянова "втратила" груди і талію, фанати ридають.