На початку літа відома українська хореограф Олена Шоптенко вперше стала мамою. Але це не завадило їй швидко повернутися у форму і продовжувати працювати. З дитиною танцівниці допомагає чоловік та дві няні, враховуючи щільний графік Олени.

На днях хореограф дала відверте інтерв'ю Каті Осадчій у програмі "Світське життя", а також опублікувала у своєму Instagram фото з недільної прогулянки з маленьким сином Альошею. За словами Шоптенко вона з пологового будинку ледь не відразу повернулася на паркет – вирішила не затримуватися в декреті і відразу ж повернулася до роботи. Але дитину з собою не бере, каже, йому потрібне свіже повітря. Поки малюк гуляє з нянею, Шоптенко на роботі зціджує молоко і привозить ввечері додому.

"Я зціджую молоко і залишаю, у мене з собою є спеціальна сумочка, з охолоджуючим елементом, я туди все складаю, і воно свіже холодне приїжджає додому", — розповіла співачка. Хореограф зізналася, що вона багато часу приділяє роботі і весь цей час їй допомагає няня. "Є няня. Чудова жінка, яку ми досить швидко знайшли. У нас є ще одна няня, яка на вихідні приходить іноді", - розповіла Шоптенко Каті Осадчій.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Що стосується фотографії в Instagram танцівниці, то на ньому Олена позує на прогулянці з сином в колясці на свіжому повітрі. Шоптенко одягнена в курточку, адже хоча на вулиці сонячна погода, все ж вже осінь і можна змерзнути. "Неділя – мій улюблений «робочий» день, тому що сьогодні робота хореографа вже не потрібна, і все залежить тільки від пар. А я поки можу зайнятися своєю улюбленою «роботою» і бути просто мамою", - написала дівчина у підписі до світлини.

Нагадаємо, Олена Шоптенко показала всім, як потрібно виглядати після пологів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в мережі спливли архівні фото "Танців з зірками".

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна Олена Шоптенко знялася у відвертій фотосесії.