У вівторок, 9 жовтня, світ побачив кліп музикантів ЛСП, Єгора Кріда і Fedukа на спільний трек "Холостяк".

На відео співаки постали в образі холостяків: вони розкидають грошима і тусять з моделями. Закінчується все тим, що хтось додає снодійне в напій Єгора. Вранці репери начинають прибирати будинок після вечірки.

Відомо, що кліп зрежисувала Аліна Пязок, яка в тому числі знімає відео для Little Big.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Єгор Крід знову обурив мережу, розмістивши інтимне фото. На фото репер лежить в оточенні десяти напівоголених моделей. До чого і для чого було розміщено це фото залишається загадкою, сам співак фото коментує так: "Я устал, хочу любви, та так, чтоб наверх... Хоча... ні".

Шанувальників Кріда обурило багато що в цьому пості. По-перше він зіпсував прекрасну композицію Quest Pistols, спотворивши зміст рядків з пісні "Я устал, хочу любви", що прославила українську групу, адже у оригіналі йдеться не "нагору", а "на століття". По-друге, знову голі дівчата і ніякого сенсу. А де ж духовність? Де прекрасні почуття, про які він співає у своїх піснях? Мабуть, Єгор перейшов на темну сторону відносин і навіть не намагається цього приховувати!

Єгор Крід
Єгор Крід

Однак куди більше засудили Єгора Кріда за саму оргію з напівоголеними моделями: "Куди поділася скромність? Адже немає нічого прекраснішого її", "Знову голі баби", "Погодься, у твоїх батьків любов крутіше, ніж натовп шкур", "Єгор, я, звичайно, люблю твою творчість! Але, по-моєму, це вже занадто!".

Єгор Крід
Єгор Крід

Реперу досі нагадують про переможницю шоу "Холостяк" Дарину Клюкину, яку, очевидно, Крід кинув відразу ж по закінченні шоу.

Нагадаємо, нещодавно у "Вечірньому Урганті" показали досить провокаційне відео, де Володимир Марконі знімав реакції зірок російської естради в режимі селфі-зйомки і потрапив в "блакитний" інцидент з Єгором Кридом.

Раніше Знай.ua повідомляв, що днями стало відомо, що в Махачкалі скасовано концерт репера Елджея.

Також Знай.ua писав, що Єгор Крід випустив на лейблі Black Star новий кліп, записаний спільно з Філіпом Кіркоровим.