Відома російська актриса театру і кіно, зірка серіалу "Інтерни" і дружина російського коміка Гаріка Харламова Христина Асмус кардинально змінила імідж. Відповідне фото зірка опублікувала у своєму Instagram.

Так, на фото Асмус позує в дивній позі, ніби сидить на унітазі. На голові у дівчини не звична всім мила зачіска з грайливими кучериками, а швидше за все руда розпатлана перука. На огляд публіки акторка з'явилася в нижній білизні. А у підписі до фото Христина Асмус вибачилася перед глядачами за скасований спектакль.

"Позавчора у нас скасувалася вистава «Текст». Вперше в моєму житті з-за технічних проблем... Ми просимо вибачення у глядачів, що купили квитки і не змогли потрапити. Ми з усіх сил боролися з технікою (на якій побудовано дійство) до упору... Рішення було вимушеним і непростим для всього театру. Квитки можна здати в касі @ermolova_theater. Ми щиро сподіваємося, що ви зможете подивитися цей складний, масштабний і ні на що не схожий спектакль найближчим часом. Питання: Хто вийде заміж за Бузову?", - написала Асмус в підписі до фото.

В коментарях до посту артистки, шанувальники почали відповідати на запитання про Бузову і побажали Христині не засмучуватися через скасовану виставу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Христина Асмус опублікувала фото з розсіченою бровою з лікарні. Актриса не на жарт перелякала шанувальників. Фотографія Христини Асмус з розсіченою бровою та очима, повними сліз, опублікована в особистому мікроблозі актриси, до смерті перелякала її шанувальників. Тим більше, що в пості була відзначена геолокація — міська клінічна лікарня 31. Правда, хвилювання фанатів тривали зовсім не довго, до моменту, поки вони не прочитали підпис до нещасливого знімку: «Дякую всім, зміну закінчено!»

Нагадаємо, Харламов і його зіркова дружина живуть з одним підборіддям на двох.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що користувачі соцмереж не стрималися, побачивши фото дочки Харламова і Асмус.

Також портал "Знай.uа" писав, що дружина Харламова грубо послала шанувальників.