Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила з вітерцем промчати на поїзді "Сапсан". Так, артистка, не зраджуючи традиціям, похвалилася букетом троянд і своїми зручними місцями.

"Я дуже люблю подорожувати на сапсані.🌺 Для мене це найзручнішший вид транспорту. Прекрасний сервіс. І завжди зустрічаються хороші люди.😊 А білі троянди прикрашають життя!", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "У вас що, місця в тамбурі🤔?", "Поїхала до тата.. менше, ніж на добу...🤭 але шоу зробита на кілька постів", "А там є кабінки де можна обслуговувати клієнтів ?", "А це в Сапсані панелі криві, або це кривий фотошоп волочихінской недоталії? 😂", "Стрьом якийсь. Навіщо дамі показувати, що дістає до стелі? Нормальний зріст 171 см, ні, начепить копита і як каланча.", "це взагалі один і той же весь час букет штучних білих троянд😂😂😂", "Блін знову з букетом,пора щось новеньке придумати".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.