Українська супермодель і суддя програми "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічева показала фанатам фотографію з французької столиці. Знімок модель опублікувала на сторінці в Instagram.

На знімку Алла позує на красивому паризькому балкончику в строгому вбранні. Так, для фото супермодель обрала чорну сукню нижче коліна, яка закриває не тільки ноги, але і шию. Поверх сукні Костромічева наділа такий же чорний піджак з ледь помітним візерунком. На струнких ніжках моделі чорні босоніжки з золотистою брошкою і стрічками.

Образ українська модель завершила масивними сережками і строгою укладкою – її волосся зібране в тугий хвіст, а погляд спрямований удалину. "Parisian perfection. When you pass by to say hi to your bookers @premium_models and end up with perfect picture", - підписала фото знаменитість. Що перекладається, як "Паризька досконалість. Коли ви проходите повз, щоб вітати своїх букмекерів @premium_models і в результаті отримати ідеальну картинку".

Шанувальники оцінили стильну фотографію моделі і засипали її компліментами.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Аллочка як завжди прекрасна!", "Красуня", "Шикарна", "Яка гарна фотографія", "Алла, ти як завжди, чарівна", "Чудово", "Дуже красиво і жіночно", "Як завжди, чудова", "Богиня! Шик і блиск", "Красива", "Ви дуже красива", "Розкішна", "Красуня", - пишуть захоплені підписники моделі в коментарях до фото.

Раніше повідомлялося, що українська модель привезла Африку в Київ. Відома українська топ-модель і телеведуча Алла Костромічева, яка 11 червня відзначала свій день народження, здивувала друзів і шанувальників нестандартним підходом до свята. Костромічевій виповнилося 32 роки, в честь чого вона влаштувала гучну вечірку. Захід було стилізовано під африканські джунглі, а всі гості відвідали свято в костюмах, які нагадували вбрання місцевих племен.

Нагадаємо, українська супермодель зазиває літо оголеними фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про правила харчування Алли Костромічевої.

Також портал "Знай.uа" писав, що Алла Костромічева поділилася секретами ідеального макіяжу.