Якщо знаменитості при своєму шаленому графіку без вихідних і свят змогли накачати кубики преса, то ти точно зможеш це зробити. Про зірок з ідеальним животом написав портал Clutch.

Холлі Беррі використовує секретну вправу

Актриса Холлі Беррі займається з тренером і добилася серйозних результатів. Фрагменти її тренувань шанувальники можуть бачити в мережі. Найважливіша вправа на прес в арсеналі Холлі — планка. Знаменитість любить виконувати різні варіанти планки як у статиці, так і в динаміці.

Камерон Діаз не шкодує себе

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Камерон Діаз атлетична фігура, але це не заважає їй мати грацію. Вона любить тренуватися і завжди тримала себе в тонусі. Прес одне з достоїнств зірки. Найпростіша вправу Камерон Діаз — підйом тулуба з положення лежачи. А ще вона не забуває про цілу серію планок.

Кейт Хадсон — мама трьох дітей

У перших числах жовтня Кейт Хадсон народила третю дитину. Зірка особливо не набрала вагу за період вагітності, але до колишньої форми планує повертатися, адже плоский животик був її гідністю. За допомогою вправ з пілатесу і асан з йоги, Кейт Хадсон запросто продемонструє кубики.

Дженніфер Лопес дорожить своїми формами

Про фігуру Дженніфер Лопес можна говорити вічно. Спокусливі форми співачки та актриси дивують чоловіків, а дівчата прагнуть наблизитися до форм зірки. Щоб виглядати так, як Дженніфер потрібно тренуватися багато і довго, тільки при такому підході можна домогтися результату.

Оксана Марченко з шикарним пресом

Телеведуча Оксана Марченко вразила українців своїми спортивними формами. Знаменитість дуже старанно займалася і продовжує працювати над собою. Її пресом можна тільки захоплюватися, як і працьовитістю його власниці. Оксана виконує різне навантаження і в комплексі зі здоровим харчуванням домоглася такого шикарного результату.

Нагадаємо, Аніта Луценко показала, як прибрати "вушка" на стегнах і жир з живота.

Раніше Знай.uа писав, що Аніта Луценко опублікувала відео, представивши кілька вправ, які допоможуть підкачати м'язи сідниць і ніг.

Знай.uа писав, що вчені по-новому поглянули на тренування.