Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка активно будує кар'єру на російському телебаченні, і яка вже на останніх термінах вагітності, не сидить без діла. Так, замість законної декретної відпустки телезірка продовжує працювати і знімати нові випуски свого шоу на російському телеканалі. А ще не забуває радувати шанувальників новинами зі свого життя.

Так, на сторінці телезірки в Instagram з'явилися яскраві осінні фотографії. На одному з фото щаслива Регіна позує в компанії свого нареченого, російського артиста Влада Топалова. На другому фото така ж усміхнена телеведуча відображена під час ігор з собакою.

"Дуже хочу собаку зараз! Велику і волохату, щоб вона обняла своїми величезними лапами. А ви більше любите собак чи котів?", - написала Регіна у підписі до милого фото з песиком. Шанувальники не залишилися байдужими до вагітної зірки і засипали її компліментами.

"Це ваша порода! Ви схожі чимось", "Регіна ви така позитивна, навіть незважаючи на вагітність. Ви молодець!", "Дуже добре фото", "Просто супер фотка", "Дивна фотографія з рубрики #здалося", "Навіщо вам зараз собака? Ось коли народите, не до собак буде. Треба було раніше заводити", - пишуть в коментарях до фото Регіни Тодоренко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Тодоренко прийшла на роботу, ледве утримуючи живіт. На сторінці Регіни Тодоренко в Instagram з'явилося свіже фото, у підписі до якого телеведуча закликає всіх до перегляду нового випуску свого шоу. На фотографії Регіна в одній руці тримає телефон біля вуха, а другою притримує свій величезний живіт. При цьому на обличчі зірки дуже схвильований вигляд.

Нагадаємо, Тодоренко в рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тодоренко розповіла, чому "розійшлася" з Топаловим.