Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз бере участь у шоу "Танці з зірками", поділилася з підписниками в Instagram новим фото і своєї дилемою. Варто відзначити, що на знімку Леся позує в дуже милому образі домогосподарки.

Так, на сторінці ведучої шоу "Орел і Решка", яка зараз бере участь у танцювальному проекті, з'явилася фотографія, на якій Леся Нікітюк позує на кухні в образі "відчайдушної домогосподарки", як вона сама себе називає. Дівчина одягла миле плаття в синьо-червону клітку і кокетливо тримає себе за волосся.

"Відчайдушна домогосподарка, думає, що ж станцювати в цей раз? Вальс? Фокстрот? Чи може класичний Стрип? Голосуйте в коментах!", - написала Леся підпису до нового фото.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали писати свою думку в коментарях до посту телеведучої. І треба сказати, що їхні думки розійшлися. Деякі навіть пропонують Лесі станцювати український народний танець гопак. Але що вибере знаменитість, поки залишається загадкою.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз бере участь у шоу "Танці з зірками", поділилася з підписниками своєю бідою. Виявилося, що в розпал проекту знаменитість захворіла. У своєму Instagram Леся виклала стильне фото з посмішкою на обличчі, але підпис до цього фото засмутив прихильників телеведучої. Виявилося, що дівчина злягла з температурою.

Треба сказати, що незважаючи на хворобу, на опублікованому фото Леся Нікітюк виглядає карколомно. Телеведуча мило посміхається шанувальниками. На знімку вона зображена в бежевих брюках і темній кофтині зі схожим на леопардовий принтом. В тон червоним сонцезахисним окулярам Леся обрала маленьку сумочку такого ж кольору.

Напомним Оксана Марченко у трійці лідерів телеперегляду проекту "Танці з зірками" вже 6 ефірів поспіль.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Аніта Луценко розповіла про жахи "Танців з зірками".

Також портал "Знай.uа" писав, що барбі Нікітюк в рожевому латексі показала свого Кена.