Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новими фото і відео у відвертому образі. Все це співачка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram.

Перед публікою зірка постала швидше за все в перуці, адже на фото Надя блондинка з довгим злегка кучерявим каре, а в житті і на зйомках "Ліги сміху", волосся у неї темніше і довше. Для зйомок на зеленому фоні у світлі софітів Надя Дорофєєва одягла чорні латексні штани і коротенький чорний топ з рукавами.

Зазначимо, що шанувальникам сподобалися такі публікації Надії, адже вони зібрали десятки тисяч лайків і сотні коментарів. Але були й ті, кому зміна іміджу Наді не дуже сподобалася.

"Волосся стало непривабливим, спалили все, що з кінцями? Було набагато краще", "Тобі не йде цей колір", "Красива", "Супер", "Русалка", "Де твоя корона?", "Тобі личить цей колір", "Надя, дуже тобі пасує такий колір волосся! Стильно, зухвало, супер!", "Тобі так гарно з цим кольором волосся", "Небезпечна", "Ти прекрасна, це безумовно", "Як колір волосся змінює людину", - пишуть в коментарях до фото і відео Дорофєєвої.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Дорофєєва зачарувала фанатів зухвалим луком. Ще недавно за лаштунками шоу "Танці з зірками" Дорофєєва постала в образі пристрасної блондинки, чим дуже здивувала шанувальників. Тепер же співачка приміряла лук жінки-вамп з чорними губами і в строкатій толстовці. На фотографії в зухвалому луці Надя позує у відповідній позі. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати нове фото своєї улюблениці.

Нагадаємо, живіт напівголої Дорофєєвої викликав безліч суперечок.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.