На днях сервіс Netflix заявив, що вже визначився з акторками на ролі Цирі і Йеннифер в серіалі "Відьмак". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, принцесу Цинтрі і Дитя призначення втілить Фрейя Аллан, а чарівницю – Аня Чалотра.

Інформацію у своєму Twitter підтвердила шоураннер проекту Лорен Хилсрич.

Аллан і Чалотра, можна сказати, початківці юні актриси, так як не встигли засвітитися у великих проектах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так Аллан з'являлася в серіалі "В пустелі смерті", де у неї була епізодична роль, а Чалотра зараз завершує зйомки в серіалі "Вбивство за алфавітом", заснованому на детектива Агати Крісті.

Побажаємо успіху актрисам і сподіваємося, що вони зможуть у повній мірі вжитися в роль і завоювати серця шанувальників "Відьмака".

Крім цього, акторський склад серіалу також поповнили:

Джоді Мей — Калантэ, королева Цинтрі.

Бьорн Хлинур Харальдссон — Эйст Турсеах, чоловік Калантэ.

Адам Леві — друїд Мишовур.

Міанна Берінг — Тиссая де Вріє.

Міллі Брейді — Ренфри, княжна Крейдена.

Мімі Дивені і Терика Вілсон-Рід — юні чарівниці.

Зазначимо, головного героя – відьмака Геральта – зіграє Генрі Кавілл. Зйомки повинні початися вже в листопаді, а прем'єра призначена на 2019 рік.

Шоу стане екранізацією популярних фентезі-романів польського письменника Анджея Сапковського.

Шоураннер серіалу Лорен Хиссрич поділилася подробицями кастингу на своїй особистій сторінці в соціальній мережі:

"Він став першим, з ким я зустрілася. Тоді у мене не було команди сценаристів і самих сценаріїв - тільки схвалення студії і море ентузіазму. Зустріч пройшла чотири місяці тому - з тих пір я не забувала, скільки пристрасті в ньому тоді побачила. Він і є Геральт. Завжди ним був. Я так рада вітати Генрі Кавілла в нашій "Відьмацькій" сім'ї".

Сам Кавілл жартома заявив, що листи йому потрібно писати в Каєр Морхен і попередив, що відповідати буде вкрай рідко - занадто зайнятий полюванням на монстрів.

Нагадаємо, фанати культової гри з очікуванням спостерігають за тим, як йде робота над зйомками серіалу "Відьмак". Днями в мережі з'явилася нова інформація, яка сколихнула фанатів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у розробників Cyberpunk 2077 і Thronebreaker з'явилася благородна мета: вони хочуть стати прикладом для своїх колег і змінити індустрію розваг.

Також "Знай.uа" писав, у Нью-Йорку почалися зйомки продовження культового фільму "Джокер". В мережі опублікували перші фото зі знімального майданчика, включаючи знімки актора Хоакіна Фенікса в ролі суперзлодія Джокера.