Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля показала фотографію з італійської столиці. Що вона робить в Римі і є це фото свіжим, співачка не вказала.

На знімку Бузова постала перед шанувальниками в ніжно-блакитному платті, з-під розрізу якого визирають чи то труси, чи то шорти білого кольору. Оля не дивиться в кадр – її погляд звернений кудись удалину, а на обличчі сяє усмішка. На задньому плані видніється красива архітектура італійської столиці.

Фото Бузова підписала лаконічно: "Рим. І щаслива я". Вже традиційно підписники зірки розділилися на два табори. Одним нове фото в записі Олі сподобалося, другі вважають її образ безглуздим. Тим не менше, менш ніж за добу публікація зібрала понад 300 тисяч лайків.

"Красуня, я обожнюю і люблю тебе, твої пісні просто супер!", "Це моя улюблена зачіска на Олі", "Яка ж ти красива", "Чому вона вважає, що це чорне волосся, довгий хвіст, який її старить, це красиво?", "Мда. У них Кардашьян, у нас – Бузова", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Бузова показала, в чому буде зустрічати зиму. На сторінці в Instagram Бузова опублікувала фотографію, на якій позує на вулиці в обновках. На тлі пожовклого дерева співачка з'явилася на огляд публіки в темно-болотно-зеленій куртці, коротенькій чорній спідниці і сірих ботфортах ледь не до стегон.

"Я вже в передчутті зими! І чекаю від неї нових чудес! Сьогодні була у старих друзів в новому шоурумі в центрі, на Луб'янці. Знайшла у них це справжнє диво! Все інше померкло на тлі цієї парки! Ботфорти теж до речі звідти. Вибрала ще дещо що у них, але поки не покажу. А як ви готуєтеся до зими?", - написала Бузова у підписі до фото.

Нагадаємо, Бузова хотіла стати ангелом, але жест демона її видав.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що від Бузової втік наречений, прихопивши 2 мільйони.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.