Актор з "Глухаря" Михайло Фатєєв, заарештований за педофілію, повісився в СІЗО.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Артиста знайшли мертвим у столичному СІЗО-3.

Сусід Михайла Фатєєва по камері розповів, що спав у той момент коли все сталося. У камері вони були вдвох. Слова співкамерника Фаиєєва підтвердили записи з камер відеоспостереження.

Версія про насильницький характер смерті не розглядається, уточняет Telegram-канал 112.

За інформацією Telegram-каналу Mash, в останні дні артиста долали душевні терзання, він нібито висловлював думки про "припинення всього".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Михайла Фатєєва заарештували 3 жовтня. Його звинуватили в розбещенні 14-річного хлопця і поширенні порнографічних знімків.

За однією з версій, з хлопцем актор познайомився в метро, після чого став йому надсилати свої еротичні фотографії і натякати на близькість. Про домаганнях з боку зірки "Глухаря" заявив сам підліток. Актора помістили в СІЗО на час слідства.

Михайло Фатєєв народився 4 липня 1974 року в м. Бухарі, закінчив Нижегородське Театральне Училище, майстерню Заслуженого діяча мистецтв Росії Богомазова. Після закінчення інституту був зарахований до трупи Нижегородського Академічного театру драми ім.М.Горького. З 2002 року - актор Театру Романа Віктюка.

Знімався у цілій низці відомих в РФ фільмів та серіалів: "Один проти всіх" (кримінал), "Спектр", "Вчитель в законі", "Повернення (бойовик, драма, кримінал), "Ілля, колишній чоловік Марії", "Стоматолог", "Метро", "Лісник" (детектив, кримінал), "Лікар швидкої", " Марш Турецького"(детектив, кримінал, пригоди, екранізація) та "Глухар".

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Глухаря" Михайло Фатєєв виявився збоченцем.

Також "Знай.ua" писав, на Хмельниччині вихователь дитячого санаторію перетворив заклад на катівню