Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала опублікувала нове фото в незвичайному вбранні. Знімок з'явився на сторінці співачки в Instagram.

Так, на фотографії Джамала позує в чорному платті у великий білий горошок. До речі й сама сукня незвичайна, з грайливими рукавами-ліхтариками. В кадрі Джамала не дивиться в камеру – її обличчя з легким макіяжем звернене в бік, а волосся розпущене. Шанувальники Джамали оцінили нове фото в записі співачки, засипали її компліментами.

Раніше повідомлялося, що схудла Джамала прикрасила український глянець. Головною героїнею нового номера журналу "Отдохни" стала молода мама Джамала, яка після пологів швидко повернулася в колишню форму, а також повернулася до творчої роботи. Про це стало відомо з мікроблога артистки в соціальній мережі Instagram, де співачка розмістила фото обкладинки. Відомо також, що Джамала дала ексклюзивне інтерв'ю журналістам видання.

На обкладинці журналу переможниця "Євробачення" з'явилася в лаконічному платті чорного кольору з глибоким декольте. По фото видно, що Джамала перебуває в чудовій формі, незважаючи на те, що не так давно народила сина. Шанувальники співачки, яким вона широко посміхається з обкладинки глянцю, засипали Джамалу компліментами і пообіцяли обов'язково придбати номер журналу з її інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаэмо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.