Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube, поділилася з шанувальниками милим знімком з осінньої прогулянки.

На фото Марія позує десь в парку в стильному костюмі строкатого забарвлення. На ній довга спідниця, яка закриває половину гомілки, і з високою талією, а також бежева водолазка в тон. Зверху телеведуча накинула на себе піджак того ж кольору, що і спідниця.

Єфросиніна не дивиться в камеру, вона створює враження ходи. На ногах телезірки стильні світлі туфлі на невисокому каблуку і сонцезахисні окуляри. Фото Маша підписала лаконічно: "Літо бабине, обличчя папине". Звідси у шанувальників виникло питання, а чиї ж туфлі, про що вони написали в коментарях до фото.

"Фешн-блогер, бренди відзначай! Облизуюся. Красиво!", "Розкішна", "Я в захваті від цієї жінки, приклад для багатьох", "А чиї туфлі? Гарні", "Приголомшлива жінка", "Стильно", "Який костюм!", "Дуже красиво і стильно", "Прекрасний look", "Красуня, дуже класний стиль", "А костюм чий?", "Машенька, Ви чудо. Ваша мова, міміка, жести. Дивлюся і надихаюся. Дякую". – пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Маша Єфросиніна поділилася секретом розкішного волосся. Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна є прикладом для наслідування для багатьох дівчат. Вона не тільки турботлива мати, любляча дружина, але й успішна телеведуча, початківець-блогер, посол ООН і просто красива жінка.

Крім бездоганної фігури і ідеальної шкіри, у Маші розкішне, довге і сяюче волосся, якому можуть позаздрити. На YouTube-каналі ведучої з'явилося відео, в якому вона ділиться секретами догляду за волоссям, яких Єфросиніна дотримується не один рік. Але Маша не була б Єфросиніної, якщо б не присмачила свої поради фірмовим гумором. "Як я доглядаю за волоссям? Я просто його мою!", - пожартувала зірка.

Нагадаємо, Єфросиніна оцінила свій виступ на шоу "Танці з зірками".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.