Російська співачка Лоліта Мілявська, котрій СБУ заборонила відвідувати Україну, записала аудіопривітання для пасажирів аеропорту Сімферополя.

В емоційній промові вона похвалила Крим, і назвала його "наймальовничішим місцем нашої країни".

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська


Чи мала вона на увазі РФ, котра незаконно захопила український півострів, артистка не уточнила.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Всім привіт! З вами Лоліта Мілявська. Відлітати з Криму завжди трохи сумно. Візьміть із собою теплі спогади, шум морських хвиль, незабутні краєвиди і обов'язково знову прилітайте", — цитує Лоліту прес-служба місцевого аеропорту.


Як відомо, російській співачці Лоліті Мілявській заборонено в'їзд в Україну на три роки. Про це повідомив минулого року помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

"На підставі законодавства України та наявної додаткової інформації громадянці РФ Лоліті Мілявській було відмовлено в перетині кордону України і заборонений в'їзд на три роки…Вранці в пункті пропуску Конотоп під час оформлення пасажирів прикордонники відзначили, що у них є інформація про порушення співачкою законодавства України та відвідування окупованого Криму через закриті пункти пропуску", - написав він.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська


Мілявську зняли з поїзда в Конотопі за відвідування Керчі в 2015 році.


Дивіться: Лоліта Мілявська заспівала у підземці


Нагадаємо, Лоліту не пустили на випускний доньки. Як повідомляв Знай.ua, відомий продюсер розповів про ставлення російських зірок до українців.
Також Знай.ua писав, двійника Лоліти помітили на Тижні моди у Нью-Йорку.