У п'ятницю, 12 жовтня, стало відомо, що до влади Москви перейде нежитлова будівля площею 72 квадратних метри, де знімають скандальне реаліті-шоу "Дом-2".

Так, Департамент міського майна Москви видав наказ про вилучення ще одного будинку на земельній ділянці ТОВ "ЄТК-інвест". Відповідний указ про вилучення опубліковано на сайті столичного мера і уряду.

У повідомленні вказується, що будинок вилучають для будівництва дороги Мар'їно — Саларьєво в Новій Москві.

Як відомо, у серпні цього року департамент випустив наказ про вилучення у ТОВ "ЄТК-інвест" земельної ділянки площею 1,6 га, а також чотирьох будинків.

Дом-2

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у вересні колишня учасниця проекту "Дом-2" Дарина Друзьяк розповіла, що очікує появи дитини від російського музичного виконавця Олександра Сєрова. А не так давно вона була госпіталізована з загрозою викидня. Після цього Сєров написав заяву на дівчину.

"Лукавити не стану, але заяви деякі зроблені в Слідчий комітет. Спочатку за наклеп. Мені не хотілося говорити, проте доведеться. Справа в тому, що там, де вона проживала, у мене зберігалися 320 тисяч. Це гроші, які я хотів використовувати, якщо раптом захворію. Якщо б колись це сталося, я б міг ними скористатися. Так от, гроші у мене зникли", - розповідає співак.

Нагадаємо, що у реаліті-шоу "Дом-2" з'явилася наймолодша учасниця. Валерії Хуснутдиновій усього 17 років, тому за очі називають її "другою Діаною Шуригіною", натякаючи, що ситуація на проекті може повторитися.

Як повідомляв портал Знай.uа, власник землі, на якій зараз проводиться зйомка реаліті-шоу “Дом-2” отримає нову ділянку взамін того, що вилучається для будівництва дороги.

Також портал Знай.uа писав, що 37-річний епатажний екс-учасник шоу "Дом-2" Гоген Солнцев, нарешті, показав фото своєї 63-річної дружини Катерини Терешкович після пластичної операції.