Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля показала рекламне відео, в якому вона знялася.

"Щоб добитися того, про що мрієш, треба вірити в себе. Тим більше, коли навколо так багато критики. Яким би чудовим не був твій образ, весь блиск померкне, якщо не підтримувати його своїм внутрішнім сяйвом і впевненістю. Тому мені дуже близька філософія Head&Shoulders, вибудувана навколо впевненості в собі", - написала Оля у підписі до відео.

Шанувальники зазначили, що на цьому відео Ольга Бузова виглядає дуже молодо, а такий легкий природний макіяж їй дуже личить. Багато також звернули увагу на її зачіску в цьому відео. Одним словом, фани в захваті від цього відео.

Раніше повідомлялося, що Бузова поїхала підкорювати Рим. На знімку Бузова постала перед шанувальниками в ніжно-блакитному платті, з-під розрізу якого визирають чи то труси, чи то шорти білого кольору. Оля не дивиться в кадр – її погляд звернений кудись удалину, а на обличчі сяє усмішка. На задньому плані видніється красива архітектура італійської столиці.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фото Бузова підписала лаконічно: "Рим. І я щаслива". Вже традиційно підписники зірки розділилися на два табори. Одним нове фото в записі Олі сподобалося, інші вважають її образ безглуздим. Тим не менше, менше ніж за добу публікація зібрала понад 300 тисяч лайків.

"Красуня, я обожнюю і люблю тебе, твої пісні просто супер!", "Це моя улюблена зачіска на Олі", "Яка ж ти красива", "Чому вона вважає, що це чорне волосся, довгий хвіст, який її старить, це красиво?", "Мда. У них Кардашьян, у нас – Бузова", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Бузова хотіла стати ангелом, але жест демона її видав.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що від Бузової втік наречений, прихопивши 2 мільйони.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.