Епатажна російська телеведуча і блогер Альона Водонаєва не перестає підігрівати інтерес фанатів до своєї персони епатажними та відвертими витівками. Так, в цей раз Водонаєва опублікувала чергове смішне відео.

Треба визнати, що модель дуже професійно підійшла до зйомки рекламного відео, а як стає зрозуміло з підпису, це саме реклама. Але не нудна, а вельми оригінальна і неординарна. На відео Водонаєва приміряє кілька нарядів, які коментує сором'язливий чоловік.

"Моя нова, ідеальна база від @ascetique.store. Стримана і закрита, як я люблю, при цьому дуже сексуальна. У Москві я віддаю перевагу одягатися в натуральні кольори і прості форми. Літо закінчилося, і мій гардероб на найближчі 9 місяців не обійдеться без якісних, базових речей. Які, до речі, повинні бути в наявності у кожної дівчини. Правильна водолазка, боді з хорошою посадкою і зручне, маленьке чорне плаття. Я задоволена і вам, дівчатка, раджу. Одяг з цього магазину стане фундаментом, на якому ви зможете побудувати свій стильний гардероб, а завдяки високій якості він прослужать вам не один сезон", - написала Водонаєва у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Водонаєва під час дефіле втратила трусики. І це ще одне епічне відео від моделі. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала короткий ролик, на якому прямо перед камерою крутиться в спокусливому вбранні темно-синього відтінку, яке виблискує, з мереживними руками. Після Водонаєва дефілює по кімнаті, коли в кадр потрапляють чорні трусики, які валяються на підлозі.

Нагадаємо, гола Водонаєва з чаркою довела фанатів до сказу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що збуджена Водонаєва зробила приємно Ані Лорак.

Також портал "Знай.uа" писав, що Водонаєва роздяглася і показала свій бутон.