Вперше артист частково розкрив своє особисте життя. Винник показав будинок, в якому проживала його мати.

Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів.

Крім того мегапопулярний співак познайомив глядачів з сестрою та дітьми.

Наразі вже відомо, що співак народився та виріс у селі Червоний Кут, яке розташовується у Черкаській області. Артисти відразу ж розповів, що на малій батьківщині у нього залишилось величезна кількість пам'ятних місць.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також він розповів, що у своїй юності він дуже соромився співати, на своїх перших дискотеках він зазвичай грав на гітарі.

Виник додав, що дуже радий тому, що у нього залишились дуже близькі друзі та родичі на малій батьківщині до яких він може поїхати у будь-який момент. Також він порадив своїм шанувальникам берегти рідних і зустрічатися з ними частіше.

Разом з тим варто відзначити, що раніше відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтерв'ю, опублікував на своїй сторінці в Instagram веселе відео, чим знатно потішив своїх численних шанувальників. Судячи з підпису, це відео було знято в Дніпрі і змонтовано під пісню самого Винника.

Так, в ролику ми бачимо Олега Винника, який приїхав на концерт разом зі своєю командою. На стадіоні його зустрічають тисячі відданих шанувальників, левова частка яких – жінки та дівчата різного віку. У підписі до відео говориться: "Дніпро, Метеор і понад 20 тисяч ваших щирих посмішок".

В коментарях шанувальники, які побували на виступі Олега Винника, почали дякувати йому за грандіозний концерт, а також засипати компліментами і зізнаннями в коханні.

"Олег, ви мені наснилося, що ми з вами цілувалася, так було здорово", "Весело і добре, коли всі щасливі", "Олег, ти у нас найкращий", "Супер клас", "Ми дуже раді, що зустріч у Дніпрі відбулася. Спасибі", Концерт незабутній", "Спасибі Вам за неймовірні емоції! Дуже круто було на концерті!", "Велике спасибі за концерт. Море задоволення!", - пишуть вовчиці в коментарях до відео.

Нагадаємо, Винник запросив вовчиць на побачення.

Як повідомляв "Знай.ua", Винник за келихом спиртного розговорився про найпотаємніше.

Також "Знай.ua" писав, що напівголий "Олег Винник" прогулявся з рожевою сумочкою.

Олег Винник вперше познайомив всю Україну зі своїми родичами