Різнокольорове волосся або стрижка під хлопчика, рвана чолка або рівні локони - частенько популярна українська співачка Настя Каменських не завжди на сто відсотків впевнена, що обрати і на чому зупиниться. Нещодавно співачка шокувала шанувальників в Instagram.

В тізері до її нового кліпу на пісню "Ломала" можна помітити, що Настя засвітила блондинисте волосся.

Каменських попросила прихильників стежити за її каналом на YouTube, щоб не прогавити прем'єру.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Новий образ вельми непогано підійшов співачці - дізнайтеся самі і подивіться новий кліп. Вийшло дійсно красиво!

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами. Нещодавно співачка презентувала свій новий кліп на пісню "Peligroso", яку вона заспівала іспанською. До речі, цей кліп було знято в США, десь в джунглях.

Так ось тепер Каменських презентувала ще один кліп, а також новий альбом. На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала фрагмент з нової відеороботи на пісню "LOMALA".

Варто нагадати, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала цікавий портретний знімок, однак деякі фанати зазначили, що артистка різко постаріла і трохи переборщила з ретушшю обличчя.

Нагадаємо, Каменських хотіла повернути молодість, але щось пішло не так.

Як повідомляв Знай.uа розпусну Каменських зловили зі шкіряним кінчиком біля рота.

Знай.uа писав, занадто тонка лінія купальника трохи не оконфузила Каменських.