Гарячі чутки про те, що чоловік легендарної радянської співачки Алли Пугачової Максим Галкін таємно зустрічається з Юлією Барановською, дійшли до самої телеведучої і тепер вона всіма силами намагається залишити інтрижку в таємниці.

Анонімне джерело одного з російських видань повідомляє, що телеведуча вже порвала з Галкіним. І це підтверджують сумні відео в її Instagram. При цьому телеведуча робить вигляд, що у неї закрутився роман з Олексієм Сухарєвим, який зовні дуже схожий на Галкіна.

Юлія Барановська
Юлія Барановська

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Олексій Сухарев є стилістом "Модного вироку", і, як помітили підписники телеведучої, нею дуже дорожить. Олексій Сухарев — найкраща кандидатура стати батьком дітям Юлії Барановської, яка народила їх від Андрія Аршавіна. Також гуляють чутки, що Барановська вагітна від Галкіна, однак цю новину вона не підтверджує.

Юлія Барановська
Юлія Барановська

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий російський комік і телеведучий Максим Галкін розбив чутки про розлучення і дав кілька прихованих відповідей на дане гостре питання. Останнім часом ЗМІ активно висвітлюють тему можливого розлучення Максима Галкіна з Аллою Пугачовою.

Відомо, що приводом для цих новин стали чутки про роман Галкіна з молодою ведучою Юлією Барановською, яка нібито вагітна. А ще більше підігрівало дані чутки те, що сам шоумен ніяк не реагував на будь-які коментарі з цього приводу. Так, після таких новин про розлучення Галкін в Instagram виклав спільне фото зі своєю дружиною.

Варто нагадати, що поки російський гуморист Максим Галкін всіляко спростовує припущення про новий роман і подружню зраду, його колега опублікував ролик, який видав абсолютно всі таємниці артиста. На ньому – обранець Пугачової тримає на плечах красуню Юлію Барановську.

Нагадаємо, Пугачова ризикує втратити Галкіна через нахабну Волочкову.

Як повідомляв Знай.uа Пугачову застукали в обіймах молодого блондина.

Знай.uа писав, у мережі обговорюють брудну інтрижку Степаненко і Галкіна.