21-річна американська телезірка і молодша сестра Кім Кардашьян Кайлі Дженнер, як і всі її старші сестри, часто публікує у мережі відверті фото провокаційного характеру.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Молода матуся любить ділитися фото, на яких вона позує у дуже відвертих вбраннях.

Нещодавно у акаунті Кайлі з'явилося кілька фото, на яких вона зображена у короткому латексному платті блакитного кольору.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фанати вже давно помітили, що Дженнер частенько змінює зачіску і колір волосся. На цих фото вона постала в образі блондинки, хоча від природи є жагучою брюнеткою.

Незважаючи на те, що багато підписників відзначили, що краса Кайлі "штучна" і "створена за допомогою хірургів", під фото дівчини все ж з'явилися сотні тисяч позитивних коментарів.

Нагадаємо, світова мегазірка Кайлі Дженер не перестає дивувати прихильників своїм зовнішнім виглядом проте вони все частіше роздумують чи справді модель така ідеальна від природи.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Про це повідомляють ЗМІ.

Дехто з прихильників відзначаєть, що Дженер постійно звертається до послугів пластичних хірургів, адже якщо зрівняти її минулі фото з теперішніми закрадаються певні сумніви у правдивості слів Дженер.

Разом з тим варто відзначити, що Кайлі Дженнер вирішила розслабитися і відволіктися від буднів молодої мами.

Кайлі Дженнер стала мамою зовсім недавно,але здається, їй вже захотілося відпочити і влаштувати міні-дівич-вечір. Так, недовго думаючи, світська левиця вирушила на відпочинок зі своєю кращою подругою.

Судячи з фотографій а Instagram, Кайлі і Джордан відпочивають у горах, проте фотографій гір значно менше, ніж знімків дівчат в басейні.

На фото молода мама в сексуальному купальнику позує вночі в басейні. На нових фото Дженнер зовсім без макіяжу, і виглядає вона дуже добре.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у свої 37 років Кім Кардашьян зовсім не думає осісти і долучитися до когорти домогосподарок. Замість цього вона щодня експериментує не тільки з зовнішністю, а й епатажним вбранням.

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян


Також Знай.ua писав про те, що відома модель та зірка реаліті-шоу Кендалл Джаннер на Каннському кінофестивалі одягнула повністю прозору сукню.