Популярна українська співачка Настя Каменських любить дивувати своїх шанувальників новим та епатажним образом. Однак останні викликав чимало запитань у її шанувальників.

Короткі сукні облягаючі костюми, блузи з відвертим декольте, шорти ледь прикривають її принады – за часту телезірка Анастасія Каменських просто не знає, що вибирати на чому зупинитися і навіть просить у своїх фанатів ради.

Нещодавно артистка неабияк спантеличила усіх в соціальній мережі Instagram.

Но новому знімку Настя позує у відвертому вбранні. Леопардове боді вигідно підкреслило кожен вигин фігури співачки. А доповнили образ як завжди улюбленівисокі підбори і шкіряний пояс з золотими ланцюгами.

Каменських

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цей пост Каменських став своєрідним підбиттям підсумків її сольної творчості.

"Моїм проектом NK ще немає і року, а ми вже так багато зробили. Зняли безліч відеокліпів з мільйонами переглядів, випустили різдвяний акустичний альбом і фільм на 4 мовах, днями презентували довгоочікуваний сольний альбом #NoKomments", - написала співачка.

Багато користувачів зазначили у коментарях, що Каменських в цьому образі схожа на американську телезірку Кім Кардашьян, а длеяким вона здалась схожою на співачку Бейонсе:

"Чудова, прикид дуже крутий, дуже сподобалася пісня: Попа як у Кім",

"Та вона копіює всіх підряд: Кріда, Бейонсе, Кім і тд.",

"Настя, зроби сингл (кліп) попу як у Кім, тобі підійде, ви схожі",

"Копія Бейонсе".

Інші зазначили, що співачка має дивні уподобання у виборі одягу і їй краще бути більш скромною і натуральною. А деякі додали, що вона їм більше подобалась за часів творчості в дуеті з Потапом.

"Перепрошую за відвертість, але мені щось не дуже до душі творчість NК, обожнювала коли Настя співала з Потапом",

"У Насті якийсь дивний смак!",

"Мені здається чи Настя вагітна?",

"Її тигровое повнить",

"Ви разом з Потапом дуже круті відновіть дует, пліз".

Нагадаємо, Настя Каменських посіяла між своїми шанувальниками зерна жорстких суперечок.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Настя шокувала шанувальників несподіваним образом.

Раніше портал Знай.ua писав, що рольові ігри Потапа та Каменських потрапили в мережу.