Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість їздила відпочивати в Порто-Черво на Сардинії. Так, артистка выставида кадр на тлі розмальованої двері і розповіла, як побороти комплекси.

"Знаєте, що я зрозуміла. Як тільки ти починаєш докопуватися до людини «він мені не подзвонив», «не відповів» , «не написав» , то Проблема не в цій людині, в тобі. Це як намагатися нагодувати цього котика та ще й образитися, що він не їсть. Людина інша живе за своєю програмою , зайнята або на іншій хвилі. А це ти відчуваєш гостру потребу в «погладити тебе по голові». Це у тебе комплекси , над якими потрібно працювати. Тобі важливо прям відразу відчути це і почати працювати не над вашими стосунками, а над своїм почуттям невпевненості в собі. Потрібно перевести концентрацію з іншої людини на себе . Дихаємо глибоко десять разів і повертаємося в реальність. До себе. Йдемо на курси мов, фарбувати волосся в Новий колір, качати попу, отримувати третю освіту і залишити іншу людину в спокої ) І одну з кращих порад за останній час дав мені @yarushinstanislav . Він сказав - Ти візьми зараз і пробіжи 3 км і відразу вся дурь пройде 😂", - порадила фанатам Седокова. Фолловери почали відповідати: "Анна! Дивуюся, як такій красивій бабі не везе з чоловіками????)))", "Прям потрапляння на 1000 %. Дуже правильні слова 😊", "Перший раз читаю у Вас розумні висновки.", "Які правильні слова і прям саме зараз вони були мені потрібні, а то я щось зовсім зажурилася. @annasedokova Дякую вам.".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.