Поки вся Україна із завмиранням серця очікує надання Томосу про автокефалію, деяким росіянам це не дає спокою. Наш шанс отримати нарешті релігійну свободу розлютив одним із перших скандального акторка "Інтернів", який відкрито підтримував терористів так званої "ДНР" на Донбасі, Івана Охлобистіна.


У соціальних мережах він дозволив собі такі висловлювання в бік українців, що навряд чи хтось наважиться на щось подібне: охрестив і "рабами", і "підданими", запевнив, що ми нібито у будь-якому випадку будемо виконувати всі накази Кремля. В тому числі й релігійні.

На щастя, питання Томосу виріщує Синод Вселенського Патріархату, а не наближені до Путіна та покійного ватажка бойовиків Захарченка актори з РФ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще


Ось, до речі, і сама "промова" Охлобистіна:

"Навіщо із ними домовлятися? Вони тварюки продажні. Яка віра? Який Томос? Душити зрадників. Ми розкольники? Добре. За фактом вони нам д*упу вилижуть і всі свої канони перероблять. Вони завжди були зрадниками і жаліти їх не треба. Правий переможець. Ми намагалися їх переконати, але вони змінилися. Слабкі, малодушні сатани. Раби. Ми відберемо у них все, ми змусимо їх вірити у те, що нам зручно. Їм не звикати. Ми завжди так робили. Шкода, у них коротка пам'ять. Сподіваюся, цього разу ми будемо обережнішими із нашими дурними сентиментами. Греки нам давно не друзі.. Турки їх позбавили орієнтації", - написав він.

Дивіться: Томос для України: що буде з церквою після отримання автокефалії


Нагадаємо, Охлобистін втрутився в Кемеровську пожежу.
Як повідомляв Знай.ua, зірка "Інтернів" за один день лишився без дружини та дитини.
Також Знай.ua писав, скандальна російська співачка Юлія Чичеріна, яка регулярно їздить виступати на Донбас, розхвалила людей, які підтримують "Донецьку народну республіку".