Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram чудовою новиною. Ще зовсім нещодавно знаменитість насилу пересувалася через серйозну травму, яку отримала на проекті "Танці з зірками", а тепер вирушила у зал. Так, артистка розповіла, що все не так просто.

"Ніколи не думала, що буду сумувати по спорту, і тим більше, що скажу це вголос. але! СПОРТ, Я СУМУВАЛА😭

.

Найбільше за ці два місяці після травми мені хотілося вскочити, бігати, танцювати, стрибати, присідати. І ось сьогодні, вперше, моя нога переступила поріг тренажерного залу... (дуже хвилюючий момент, грає легка музика, свічки😂😂😂).
.
Мені, звичайно, вже силові навантаження подавай, та побільше, але не можна. Поки тільки повільно вчуся нагинатися і повертатися в сторони😂
.
Обіцяю собі акуратно і швидко ввійти в режим, кілька днів на тиждень проводити в залі... і не тільки тренажерному...😉💃🏻", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери ж почали підтримувати свого кумира і захоплюватися її успіхами.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.