Джулія Робертс знає відповідь на питання про те, як можна підтримувати себе в прекрасній формі без дієт і тренувань. Читайте про секрети стрункості актриси в матеріалі Clutch.

Усміхайся з приводу і без

Без посмішки жінці не впоратися в боротьбі за красиву фігуру. Робертс як ніхто знає про це і намагається ставитися до всіх життєвих незгод з позитивом.

Чим більше проектів, тим краще

Щоб не думати про їжу потрібно більше працювати і займатися улюбленою справою. Джулія просто невгамона і постійно перебуває в русі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дозволяй собі розслаблятися

Потрібно знаходити баланс між інтенсивною роботою і відпочинком. В балансі народжується гарна фігура.

Працюй ніжками

Ноги створені для того, щоб ходити. Тільки ті ноги, які кожного дня намотують кілометри можуть бути стрункими.

Не соромся свого тіла

Люби його таким, яким воно є, просто думай про досконалість і прагни до неї.

Спілкуйся з красивими чоловіками

Красиві чоловіки - це саме те, що змушує жінок виглядати досконало. Джулія намагається спілкуватися з привабливими чоловіками кожен день.

Умій дякувати

Завжди дякуй собі, іншим і Богу за все погане і все хороше, що відбувається у твоєму житті. Таким чином твій мозок стає чистішим, а тіло - красивіше і стрункішим.

Пам'ятай, ти сексуальна в будь-якому віці

У кожному віці жінка по-своєму приваблива і сексуальна. Не варто забувати про це.

Балуй себе, для цього не потрібен привід

Любов до себе — дуже важлива складова успішної роботи над своєю стрункістю. Порадуй себе приємними речами і радій цьому.

Не бійся змінюватися

Завжди будь різною. Тільки такі жінки здатні впоратися з усіма труднощами і підкорити світ, що вже там говорити про боротьбу із зайвими кілограмами.

Нагадаємо, топ успішних і знаменитих голлівудських зірок, яких безжально гнобили в школі.

Раніше Знай.ua повідомляв, що помолоділа красуня Джулія Робертс розкрила секрет швидкого схуднення.

Також Знай.ua писав, напередодні опубліковано перший трейлер серіалу "Повернення додому", який знятий в жанрі психологічного трилера. У стрічці головну роль психотерапевта виконала голлівудська актриса Джулія Робертс.