Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram пікантним знімком в чорному облягаючому боді на даху. Знаменитість розповіла, що зламала ще й ребра на проекті "Танці з зірками", однак не знала про це і вони благополучно зрослися. Шанувальники ж примітили у артистки кругленький животик.

"Людина все-таки відчуває свій організм ! Я розуміла по відчуттях , що трохи поламалася 😬 Але рентген мене збив зі шляху істинного 😂 хоча взагалі я — людина-кінь, як виявилося😂Сьогодні я поїхала робити повторне СКТ, щоб перевірити свій хребет з його кришталевими відростками, і випадково зробили ще й ребра. Ребра теж виявилися кришталевими 😂🤦🏽‍♀️ аж 4 штуки. А я то думаю, чого воно мені там цілий тиждень хрумтіло 😂 Минуло два місяці , все зрослося ! Зміщення не було , ось і пролетіло непомітно 😂Не розумію , як таке може бути , але таке трапляється 😂 терплячі ми все-таки істоти - жінки :)))) ПС: я жива-здорова 👌🏼 і унікальна 😂 бережіть себе 😘", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери взялися коментувати: "Животик видно,ви в положенні?", "Мене знову наші лікарі дивують, куди вони дивилися 🤨добре, що все добре ☺️", "Слава, Ви вагітні?", "Ти вагітна?", "Слава, ви дуже сильна. Ми захоплюємося вами. 😍😍😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.