Багато зірок опинялися на порозі смерті, але їм вдавалося вибратися. Вони розповіли про те, що бачили "там" і їх розповіді просто шокують. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Олег Газманов

Одного разу під час виступу співака вдарило струмом так сильно, що лікарі були впевнені, що Газманова більше з нами немає.

Ось що згадує співак:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я бачив, як вилетів з тіла і вмить опинився в якомусь просторі. Навколо не було нічого – ні кольору, ні запахів, ні звуків… Відчував спокій і умиротворення, слухав голос, що тихо говорив, що у мене є вибір – залишитися тут або піти. Я знав, що мені ще рано вмирати, тому поспішив повернутися. Відкрив очі і побачив, що перебуваю в палаті в оточенні лікарів".

Борис Моїсеєв

Борис Моїсеєв
Борис Моїсеєв

Моїсеєв пережив клінічну смерть під час операції.

"Думав це був просто сон, я бив кулаками по обличчям ненависних мені людей. Для мене це була мить, але лікарі сказали, що мене не було майже годину".

Алла Пугачова

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Алла Борисівна пережила клінічну смерть після пластичної операції. Операцію провели в Цюріху, але по приїзду в Москву Пугачова ледь не померла через різку інтоксикацію.

"Я нічого не бачила і тому, напевно, повернулася назад".

Максим Фадєєв

Макс Фадєєв

Відомий продюсер пережив клінічну смерть в підлітковому віці.

"Я був пилинкою і зрозумів, що можу переміститися в будь-яку точку планети за секунду. Я вирушив на кладовище в Парижі, де за розповідями мого батька був похований наш родич. Опинився там, побачив надгробок з нашим прізвищем і…прокинувся, лікарі повернули мене до життя. Через 20 років ми з батьком вирішили відвідати це кладовище. І сталася дивовижна річ – я ніколи не був у цьому місті, але зміг провести свого батька до надгробку нашого родича. Тоді я зрозумів, що під час операції я не бачив сон – я був там і був тією легкою часткою".

Нагадаємо, Пугачова розплакалася під час співу, заспокоювали всім майданчиком.

Раніше Знай.ua повідомляв, здоров'я Бориса Моїсеєва різко погіршилося.

Також Знай.ua писав, Пугачова помстилася невірному Галкіну, знайшла ще молодші.