Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram зворушливим знімком з дітьми - Леоном і Лаурою. Так, знаменитість зізналася, що зараз малюки зовсім не хочуть ходити в дитячий сад. Артистці доводиться стояти під дверима і чекати, поки діти передумають йти додому.

"Похід в садок після довгої перерви - катастрофа!!!! І начебто вранці нормально зібралися , не дивлячись на мільйон відмовок 😬 , приїхали і..... Мамо , не йди 😬 серце розривається 😭😭😭😭😭 Стоїш під дверима , як шпигун, одним оком підглядаєш у щілинку і чекаєш , поки передумають йти додому. Що ви зазвичай робите в таких випадках?", - поцікавилася Камінська. Фолловери почали відповідати: "Стояла під дверима і потім тікала🤣🤣🤣", "Біжу з садка 😂😂😂😂😂", "Запрошую в групу і йду. Сенс стояти під дверима?... Хіба що хочеться страждань 😂", "Ридаю, і тікаю...😭", "Теж іду, і не переживаю,бо дитина відчуває мамин стан".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.