Ні для кого не секрет, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, любить частенько ділиться з шанувальниками в Instagram новинами зі свого життя. Так, нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому вона тримає в руках журнал Tele.ru, в якому опубліковано її інтерв'ю журналістам видання.

Можливо, таким чином артистка вирішила прорекламувати журнал, щоб більша кількість людей його купила саме за її інтерв'ю. Однак, нічого нового своїм шанувальникам цьому виданню Світлана не розповіла. Зі статті на сайті видання стає зрозуміло, що Лобода повідомила вже відомі факти про народження другої дочки, особисте життя та кар'єру.

Так, наприклад, у своєму інтерв'ю Світлана відповіла на питання про те, що було основною причиною того, що другу дитину вона поїхала народжувати в Лос-Анджелес.

"Я планувала полетіти до Америки ще до того, як дізналася, що вагітна. По-перше, я хотіла взяти паузу у гастрольному житті, так як у минулому році у мене було більше трьохсот концертів. Ритм життя просто на знос. Навіть для такого трудоголіка, як я. По-друге, в Лос-Анджелесі проживає мій друг, саунд-продюсер, з яким ми створили всі мої суперхіти, і я планувала попрацювати над новим альбомом. А коли я дізналася, що вагітна, це стало додатковим приводом зробити паузу і провести час там, де тепло. Просто дихати океаном, писати музику, читати і жити спокійно і без метушні", - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Також співачка розповіла, як вона змінилася з появою другої дочки Тільди.

"Я стала дорослішою. Народження другої дитини виводить свідомість жінки зовсім на інший рівень. Тепер я стала абсолютно щаслива. У мене все для цього є — і дві дівчинки, і сім'я, яка мене підтримує, і робота, і шанувальники. А ще недавно нам подарували собаку. Я довго не наважувалася завести тварину, пручалася і відмовлялася. Але наш продюсер Нателла просто взяла і привезла до нас додому собаку породи мальтипу — суміш пуделя і мальтійської болонки. Вручила її моїй старшій дочці Єві, а побачивши сльози радості на очах дитини, я не могла вже нічого змінити. Собаку назвали Лоло, і тепер вона - член сім'ї", - розповіла Лобода.

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.