Популярний український телеведучий і чоловік солістки знаменитого дуету «Время и Стекло» Наді Дорофєєвої Володимир Дантес поділився з підписниками свого мікроблога в Instagram спогадами про одне із основних захоплень дитинства.

"Все дитинство я провів у музичних школах, був і в десятирічці і в звичайній, але завжди була одна проблема – знайти інструмент. Але це було в далеких 90х. Виявилося, що це досі актуальне питання", - розповів Дантес фоловерам.

Щоб вирішувати цю проблему співак і телеведучий закликав прихильників взяти участь у флеш-мобі, метою якого є збір коштів на закупівлю необхідних музичних інструментів в різні музичні школи України.

"Тепер ми великі, все в наших руках! Від імені команди @kurazhbazar та лейблу Майстерня запрошуємо тебе підтримати наш добрий флешмоб з 17 жовтня, який допоможе купити бракуючі інструменти в музичні школи України. Для цього: - зніми відео, на якому імітуєш гру на інструменті мрії, - постав хештег #детибезинструментов, - перерахуй будь-яку суму на проект допомоги тут: https://ubb.org.ua/ru/project/4314/, - передай естафету трьом друзям.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що чоловікові Наді Дорофєєвої порадили помити голову. Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стєкло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес опублікував по істині осінній знімок. На чорно-білій меланхолійній фотографії артист позує чи то зі склянкою, чи з вазою для десертів. Виглядає він дуже втомленим і виснаженим, смутку цьому знімку додають чорно-білі тони.

"Подивіться в ці очі. Пориньте в цей океан. Усвідомте, що час футболок і майок підійшов до кінця, настав час соплів і шкіряних курток. Але попереду зима. Там і глінтвейн вам, і Новий рік, і подарунки. Ждемс", - написав Володимир Дантес у підписі до фотографії.

Нагадаємо, Дантес розповів, як опинився під каблуком Дорофєєвої.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої пішов з роботи на "панель".

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва залізла на Дантеса на людях.